Loredana

Dumitrascu

Health Communication & Content PR Specialist


Bine ai venit!

In acest jurnal scriu despre cele mai frumoase momente petrecute la serviciile mele, despre filmele si cartile preferate, despre excursiile in tara si strainatate si despre oamenii pe care ii admir. O parte din textele de pe acest blog sunt preluate de pe vechiul site Rufele in public, pe care l-am dezvoltat in perioada 2005 – 2015.

Textele publicate pe acest blog sunt opinii personale si nu reprezinta punctele de vedere ale angajatorilor si colaboratorilor mei.

Timpul trece, lifturile rămân!

August 25, 2016Lore0 Comments
Lifturile din Clinica de pe strada Eforie erau foarte sensibile, se defectau periodic, pe rând sau în același timp. De aceea, domnea acolo o regulă: studenții urcă pe scări, iar profesorii și pacienții pot lua liftul. Frustrare maximă pentru studenți!

Jurnalistă fiind la Viața Medicală, am mers în clinica Eforie pentru un interviu și, bineințeles, am luat liftul! Pasămite acum aveam voie 🙂 Soarta a făcut ca, odată cu mine, să urce și o persoană cu autoritate, care nu a pierdut ocazia de a-mi atrage atenția că “studenții nu au voie cu liftul”.

Acela a fost momentul in care cei șase ani de frustrare s-au topit, în timp ce îi răspundeam cu un rânjet satisfacut: “Oooo, vă multumesc pentru compliment, înțeleg că par mai tânără, dar nu mai sunt studenta de foarte mult timp!”.

lift clinica eforie

Afișul de mai sus este fotografiat recent, probabil în urmă cu doi, trei ani. Recunosc, studenții din generația mea nu ar fi avut curajul să riposteze în scris. Timpul trece [și ne schimbă], lifturile rămân neschimbate.


Leave a Reply